Zamolba za promociju PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 13 November 2012 19:19

Poštovani,

Ponovo smo u prilici moliti Vas za pomoć u promociji našeg rada.

Naime, dana 16.11.2012. godine, u petak, Udruga organizira veliki humanitarni koncert „Muzikom i pjesmom protiv raka pluća“.

Koncert se održava u Ivancu, u kino dvorani „Prosvjeta“ s početkom u 19:00 sati.

Kao i dosadašnjih godina,u ovaj smo humanitarni koncert uključili brojne izvođače, čije se veliko srce i ovaj puta otvorilo za nas. Uz naše, sad već stalne „humanitarce“, čiji nas glasovi iz godine u godinu uveseljavaju – Sandra Šincek, Ženska vokalna skupina „Kaliope“, Vokalni ansambl „Sakcinski“ te nezaobilazna i najveselija skupina mladića koji sebe nazivaju „Kavalirima“ – ponosni smo što Vam ove godine možemo predstaviti i Rajka Suhodolčana, Tihomira Kožinu, Tamburaški sastav „Mejaši“ te Mirka Švendu – Žigu Međimurskog. No, da bi sve prošlo bez prevelike muke i u savršenom redu, pobrinut će se naša draga ivančanka Vesna Matišić, kao voditeljica koncerta.

Ulaznice se, po simboličnoj cijeni od 25,00 kuna, mogu kupiti na slijedećim prodajnim mjestima:

  • Caffe bar „Vitezi“ Ivanec
  • KMP trgovina Klenovnik
  • Caffe bar „Kim“ Bednja
  • Caffe bar „Sport“ Lepoglava
  • Kino dvorana Ivanec na dan koncerta.

Sav prikupljeni novac bit će namijenjen radu Udruge „Kaj sad“, koja djeluje od 2008. godine, a bavi se psihološkom pomoći oboljelima i liječenima od karcinoma pluća te njihovim obiteljima.

Uz brojne volontere, ovaj se koncert ne bi mogao održati bez velikog srca naših pjevačkih gostiju, ali i brojnih sponzora koji su se vrlo rado odazvali našem pozivu. Zbog toga upućujemo veliku zahvalu, prije svega, Specijalnoj bolnici za plućne bolesti i TBC iz Klenovnika, a posebno ravnatelju dr. Golub Andriji, zatim gospođi Hranić Biserki iz Prigorca, Kavani „Ivana“ Ivanec, Cvjećarnici „Orhideja“ Klenovnik, „IMI“ d.o.o. Ivanec, „KMP“ d.o.o. Klenovnik, Pekari „Fruk i Pintarić“ Horvatsko, Chibo trgovini i uslugama Ivanec, „ITD“ d.o.o. Ivanec, Svjećarsko medičarskom obrtu „Slavica“ Klenovnik, Grafičkom studiu „Mimi“ Ivanec te Radio Ivancu koji nam uvijek rado izađe u susret.

Evo, sa zamolbom za pomoć u promociji ovog humanitarnog koncerta, srdačno Vas pozdravljam i očekujem Vaš odgovor.

U Klenovniku, 5. studenog, 2012.godine.

Manuela Hojsak

Dopredsjednica Udruge

(Mob: 091/5450-139)