Humanitarni koncert - Klenovnik PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 04 June 2012 17:06

U njegovanju tradicije humanitarne akcije i ove je godine dana 25. svibnja organizirala koncert u sportskoj dvorani Klenovnik udruga " Kaj sad ?" u suradnji i uz pomoć drugih udruga iz Klenovnika.
U ime organizatora udruge " Kaj sad ?" gđa Štefanija Pintarić ponajprije pozdravlja suorganizatore, sponzore i sve posjetitelje kao i članove udruge koji su trenutačno oboljeli ili se liječe, a ipak su smogli snage nazočiti koncertu.
Program koncerta je obuhvatio izvođače KUD Klenovnik, mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar pod dirigenstkim vodstvom g. Vladimira Gečeka, te je s pjesmom " Dobro mi došel prijatelj " izražena topla dobrodošlica svim nazočnima. S užitkom smo slušali krasan sklad glasova i izvrsnu izvedbu ostalih plesama.
Iza toga slijedi nastup Duo na gitari s Lanom Srednoselec i Magdalenom Banfić - majstorska izvedba " Yesterday " i " Kubanskog plesa ". Ove dvije djevojčice će sigurno još dugo s velikim uspjehom nastupati na našim kao i inozemnim pozornicama.
Nakon toga slušamo sjajni vokalni ansambl "SAKCINSKI" s vrlo vješto izabranim i izvedenim vokalnim kompozicijama pod vodstvom vrsne dirigentice gđe Nade Peček. Također smo imali prigodu slušati mladu vokalnu solisticu Sandru Šincek koja je svojim nastupom obogatila program.
Šarmantni ženski vokalni sastav  "KALIOPE " sa zvonkim glasovima slavuja, te obučene u apartnu narodnu nošnju donio je ugodno osvježenje. Nadalje je muški oktet " ADAGGIO " izveo glasovno sočno i dojmljivo finu pjesmu
" Moj angelek ".


Na mladog pjevača Matiju Martinčevića s vrlo lijepo i emotivno otpjevanim pjesmama navodezao se već nama dobro poznati glazbeni sastav "KAVALIRI" - s puno dobre glazbe, koju niš ne razmemo, s svejedno ju volimo- .
Nakon srdačnim i dugim aplauzom nagrađenih izvođača, publici se opet obratila dopretsjednica udruge " Kaj sad ?" te se podjelom zahvalnica ponaosob zahvalila izvođačima, sponzorima i svim divnim ženama koje su ispekle kolače. Posebna hvala upućena je nesebičnim liječnicima  koji svojim vrhunskim znanjem i trajnim bdijenjem nad svojim pacijentima pružaju svoj veliki doprinos ovoj udruzi. Bez svesrdnog rada i bez velikog razumijevanja ravnatelja
bolnice Klenovnik udruga bi bila manje aktivna i bez potrebne podrške. Na kraju je upućena zahvala posjetiteljima što su svojim dolaskom pokazali podršku udruzi da i dalje bude aktivna, a oboljelima pokazali da nisu sami i zaboravljeni.
Uz prekrasne solističke glasove koji su se sada na domjenku ležerno stopili s pjevanjem nešto manje izbrušenim glasovima posjetitelja, druženje se završilo s obećanjem, da ćemo se -ako Bog da- okupiti i druge godine.

Varaždin, 26.05.2012.
Ćordaš Nedjeljka